X

INFO

Oululainen Kulmakunnankutkuttajat -orkesteri on perustettu syksyllä 1999 eli karmian kauan sitten. Tämä yhtye hallitsee soitannan laidasta laitaan, mutta lähinnä kaikennäköinen rokkenrolli ja menobiisit on syäntä lähellä.

Bändi koostuu neljästä (3) tai nykyään vissiin kolmesta (4) toinen toistaan uljaammasta yksilöstä sekä onnettomasta huumorista ja kuninkaallisesta aseenteesta. Omia kipaleita pumppu on kyhäillyt jo toistasataa, tosin osa niistä on survaistu arkistoihin odottamaan maailman kuuroutumista.

Keikkailemme kovasti ja yleensä höyläämmekin baariviihdykkeinä. Myös kaikenmaailman tapahtumat ja juhlat ovat joukkiomme suosiossa. Häämusisointi onnistuu myös leikiten, tosin silloin tangot ja jenkat ja kaikenkarvaiset humppatuhinoinnit saattavat jäädä vähemmälle.

Eli jos kaipailette hulppeaa rokkimeininkiä, nin rohkesti yhteyttä ottakaa siis! Kyselkää ja vaatikaa mieltymyksienne mukaan. Kotosivuille pyrimme lisäilemään matskua ja kaikenloista herkkua aina kun sitä ilmaantuu.

Yhteystietoja

Keikkapyynnöt ja häiriköinnit:

Rockpiste Oy
Veturitie 5E, 90150 Oulu
Puh. 08 531 7182
Markku Pelkonen
Puh. 0405746756
E-mail: pelkonen.make (ät) gmail.com
Jarkko Jämsä
Puh: 0405570448
E-mail: jamsajarkko (ät) gmail.com
Miukumauku merkki on kirjoitettu (ät) siitä syystä että internetissä pyörivät mulkerot etsivät kyseisiä kiehkuroita, koska ne yleensä esiintyvät sähköpostiosoitteissa, ja lähettävät automaattisesti sähköpostin täyteen viagra mainoksia. Jos on jottain asiaa sivuja koskien niin narise vieraskirjaan.

Kulmakunnankutkuttajat | Jarkko Jämsä | 0405570448 | Markku Pelkonen | 0405746756 | Layout design: Jukka Valli

SUPER DUPER PR0 HAX0R ADMIN LOGIN LAYER

Kirjauvvu sissään ni saat leivokkeen.